top of page

WE'RE HIRING
OUR NEW CASTER

Vi søger en dedikeret caster til vores Twitch stream, når vi spiller CS:GO. Hvis du har interesse i at lære mere om caster-rollen og blive en del af vores team, så er denne stilling noget for dig! Selvom stillingen er ulønnet, vil du modtage forskellige goder og sponsor-udstyr som en del af vores team. Vi vil også sørge for at oplære dig og give dig den nødvendige træning, så du kan føle dig tryg og udvikle dig sammen med os. Vi leder efter en person, der er villig til at tage udfordringen op og lære sammen med os. Hvis du er interesseret, så tøv ikke med at kontakte os og fortælle os mere om dig selv.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bedste hilsner, Vendetta Gaming

OM STILLINGEN

HVAD BØR DU VIDE?

Som caster for Vendetta Gaming, får du ansvaret for at Vendetta Gaming, og vores sponsorer, rammer æteren på de kampdage organisationens hold har i løbet af en uge. 

Du er vores ansigt udadtil, så selvom det ikke er et krav at du har erfaring, så forventer vi at du agerer professionelt.

Stillingen er ulønnet, men der vil være goder fra tid til anden.

Derudover bliver du et vigtigt led i vores partnerskaber, med bl.a. Esportligaen, hvor du også kommenterer kampe for dem. Disse kampe vil være lønnet. 

Lyder det som noget for dig? Send en ansøgning eller kontakt 

Mikkel Ravnsted-Larsen

Twitter: @Ravnerokcs

Facebook: https://www.facebook.com/mikkel.ravnstedlarsen/

SØG STILLINGEN
HER!

Ansøg ved hjælp af formularen til højre! Så vender vi tilbage til dig :)

Tak for din ansøgning!

bottom of page